Close
MT Logo

15 mei 2018

Hoe je jezelf, je team en je organisatie naar uitzonderlijke resultaten leidt.

MASTERCLASS & BOEKLANCERING:

THE MIND OF THE LEADER

Rasmus Hougaard

Organisaties en leiders zijn succesvoller als medewerkers verbinding, zingeving en geluk ervaren.

In onze snel veranderende wereld met grote uitdagingen hebben we leiders nodig die mentaal in balans blijven en verstandig, onbaatzuchtig en met compassie reageren op wat er op hen afkomt.


In deze masterclass laat Rasmus je zien dat leiderschap in deze tijd begint met innerlijke bewustzijn. Dit baseert hij op onderzoek dat de afgelopen jaren door Potential Project in samenwerking met Harvard Business Press is uitgevoerd onder 35.000 leiders en diepte-interviews met 250 vooraanstaande bestuurders over de gehele wereld van o.m. McKinsey, Deloitte, Heineken, Accenture, Unilever, Leaseplan en Marriott. Een effectief leiderschapsmodel dient als basis waarmee leiders echte verbinding creëren. Ze scheppen een cultuur waar intrinsieke motivatie, autonomie, creativiteit en compassie voorop staan. Na afloop van deze masterclass:

  • Weet je hoe je vanuit begrip en inzicht leiding kunt geven aan jezelf.
  • Weet je hoe je vanuit begrip en inzicht leiding kunt geven aan je medewerkers.
  • Weet je hoe je vanuit begrip en inzicht leiding kunt geven aan je organisatie.

Bewezen resultaten met meer dan 250 internationale cliënten

Leiderschapsteams en medewerkers in meer dan 250 ondernemingen hebben samen gewerkt met Rasmus Hougaard om een duurzame high-performance cultuur te creëren. Onafhankelijke researchers aan gerenommeerde universiteiten hebben zijn programma’s onderzocht en significante resultaten vastgesteld. 

Wie is Rasmus Hougaard?

Rasmus Hougaard is oprichter van de Potential Project. Hij trainde de directies van onder meer Nike, Google en Accenture. Thinkers50 plaatste Rasmus onlangs in de top 10 van belangrijkste leiderschapsdenkers ter wereld. 


Hoe leiders denken

Hougaard schreef het inspirerende boek The Mind of the Leader (Harvard Business Review) dat in het Nederlands verschijnt als Hoe Leiders Denken (AWBruna). Deze masterclass en boeklancering maakt deel uit van een wereldwijde reeks evenementen in 31 grote steden.

Hoe Leiders Denken

“The Mind of the Leader has captured the essentials of leadership in the 21st century: being mindful, selfless and compassionate. With these, we are better able to engage our people and we bring more value to our clients.”

DOMINIC BARTON, MANAGING DIRECTOR, McKinsey & Company

Datum: 

15 mei 2018


Locatie: 

The Warehouse

Generaal Vetterstraat 55

1059 BT Amsterdam


Tijd: 

13:30 – 16:30


Investering:

€285,- (exclusief BTW)Speciale actie voor evenementdeelnemers

the Warehouse by Wicked Grounds

Evenement details

Na afloop ben je van harte welkom bij de boekpresentatie van Rasmus Hougaard en ontvang je een gratis exemplaar van zijn boek 'Hoe leiders denken' (t.w.v. €24,99).Hoe Leiders Denken

Mis Rasmus Hougaard niet!

Wil jij de masterclass 'The Mind of the Leader' en boeklancering 'Hoe leiders denken' met Rasmus Hougaard bijwonen en wil je een gratis kopie ontvangen van zijn boek?


Let op: het evenement in New York is al helemaal uitverkocht! Voor de masterclass in Amsterdam zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.


Datum: 15 mei 2018

Locatie: The Warehouse Amsterdam

Investering: €285,- (exclusief BTW)

Bonus: gratis exemplaar van het boek 'Hoe leiders denken' (t.w.v. €24,99)

Potential Project logo

Maak kennis met Potential Project:

Potential Project is opgericht in 2006 en is wereldleider op het gebied van leiderschaps- en organisatieontwikkeling gebaseerd op mindfulness.


Potential Project is actief in 22 landen en werkt voor opdrachtgevers w.o. Accenture, Microsoft, Google, IKEA, Lego, Cisco, Roche, Triodos Bank, McKinsey & Co, Danone.


Inmiddels hebben wereldwijd meer dan 40.000 medewerkers deelgenomen aan onze CBMT ® Corporate Based Mindfulness Trainingen.


Potential Project is partner voor grotere bedrijven en organisaties die ernaar streven, op basis van bewust leiderschap, het potentieel van individu en organisatie ten volle te kennen en te benutten en daardoor hun missie te realiseren.

Potential Project afleidingen