Close
MT Logo

MASTERCLASS & BOEKLANCERING:

THE MIND OF THE LEADER

Rasmus Hougaard

Hoe je jezelf, je team en je organisatie naar uitzonderlijke resultaten leidt.

15 mei 2018

Organisaties lijden aan leiderschap, vindt leiderschapsdenker Rasmus Hougaard. 77 procent van de leiders denkt dat ze goed bezig zijn, terwijl 88 procent van de medewerkers hun leider afkeurt. Erger: 35 procent wil er een salarisverhoging voor opofferen om hun leider te zien gaan. Ondertussen verspijkeren bedrijven jaarlijks 46 miljard dollar aan leiderschapsontwikkeling.

Waar gaat het hier mis?

Organisaties en hun leiders zijn onvoldoende in staat om aan te sluiten bij de basisbehoeften van medewerkers: het vinden van betekenis, richting, verbinding  en oprechte blijheid in het werk.  

Hougaard: 'Het ontbreekt aan oprecht menselijk leiderschap'

Organisaties en leiders zijn succesvoller als medewerkers verbinding, zingeving en geluk ervaren.

In onze snel veranderende wereld met grote uitdagingen hebben we leiders nodig die mentaal in balans blijven en verstandig, onbaatzuchtig en met compassie reageren op wat er op hen afkomt.


In deze masterclass laat Rasmus je zien dat leiderschap in deze tijd begint met innerlijke bewustzijn. Dit baseert hij op onderzoek dat de afgelopen jaren door Potential Project in samenwerking met Harvard Business Press is uitgevoerd onder 35.000 leiders en diepte-interviews met 250 vooraanstaande bestuurders over de gehele wereld van o.m. McKinsey, Deloitte, Heineken, Accenture, Unilever, Leaseplan en Marriott. Een effectief leiderschapsmodel dient als basis waarmee leiders echte verbinding creëren. Ze scheppen een cultuur waar intrinsieke motivatie, autonomie, creativiteit en compassie voorop staan. Na afloop van deze masterclass:

  • Weet je hoe je vanuit begrip en inzicht leiding kunt geven aan jezelf.
  • Weet je hoe je vanuit begrip en inzicht leiding kunt geven aan je medewerkers.
  • Weet je hoe je vanuit begrip en inzicht leiding kunt geven aan je organisatie.

Rasmus Hougaard verbeterde de effectiviteit van leiders en medewerkers bij Google, McKinsey en Accenture. 

Bedrijven als Google, Facebook, McKinsey en Accenture verhogen de effectiviteit van hun medewerkers met 37% dankzij Hougaard’s trainingen aan het management. Rasmus weet de harde en zachte kant op een logische en overtuigende manier met elkaar te verbinden. Gebaseerd op onderzoek bij talloze grote bedrijven.

Bij ieder bedrijf worden de resultaten gemeten

Wie is Rasmus Hougaard?

Rasmus Hougaard is oprichter van de Potential Project. Hij trainde de directies van onder meer Nike, Google en Accenture. Thinkers50 plaatste Rasmus onlangs in de top 10 van belangrijkste leiderschapsdenkers ter wereld. 


Hoe Leiders Denken

Hougaard schreef het inspirerende boek The Mind of the Leader (Harvard Business Review) dat in het Nederlands verschijnt als Hoe Leiders Denken (AWBruna). Deze masterclass en boeklancering maakt deel uit van een wereldwijde reeks evenementen in 31 grote steden.

Hoe leiders denken

“Hougaard provides simple yet powerful strategies to help us be more focused, calm, and clear-minded in the face of today’s business realities. It is essential for any leader who wants to enhance engagement and performance at the same time.”

Helena Gottschling, Chief HRO Bank of Canada

Evenement details

Datum: 

15 mei 2018


Locatie: 

The Warehouse

Generaal Vetterstraat 55

1059 BT Amsterdam


Tijd: 

13:30 – 16:30


Programma:

13:30 – 14:00 Ontvangst

14:00 – 16:30 Masterclass Rasmus Hougaard

16:30 – 17:00 Boekpresentatie

17:00 – 18:00 Netwerk borrel


Investering:

€285,- (exclusief BTW)the Warehouse by Wicked Grounds

Speciale actie voor evenementdeelnemers

Na afloop ben je van harte welkom bij de boekpresentatie van Rasmus Hougaard en ontvang je een gratis exemplaar van zijn boek 'Hoe leiders denken' (t.w.v. €24,99).Hoe Leiders Denken

Mis Rasmus Hougaard niet!

Wil jij de masterclass 'The Mind of the Leader' en boeklancering 'Hoe leiders denken' met Rasmus Hougaard bijwonen en wil je een gratis kopie ontvangen van zijn boek?


Let op: het evenement in New York is al helemaal uitverkocht! Voor de masterclass in Amsterdam zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.


Datum: 15 mei 2018

Locatie: The Warehouse Amsterdam

Investering: €285,- (exclusief BTW)

Bonus: gratis exemplaar van het boek 'Hoe leiders denken' (t.w.v. €24,99)

Maak kennis met Potential Project:

Potential Project is opgericht in 2006 en is wereldleider op het gebied van leiderschaps- en organisatieontwikkeling gebaseerd op mindfulness.


Potential Project is actief in 22 landen en werkt voor opdrachtgevers w.o. Accenture, Microsoft, Google, IKEA, Lego, Cisco, Roche, Triodos Bank, McKinsey & Co, Danone.


Inmiddels hebben wereldwijd meer dan 40.000 medewerkers deelgenomen aan onze CBMT ® Corporate Based Mindfulness Trainingen.


Potential Project is partner voor grotere bedrijven en organisaties die ernaar streven, op basis van bewust leiderschap, het potentieel van individu en organisatie ten volle te kennen en te benutten en daardoor hun missie te realiseren.

Potential Project logo
Potential Project afleidingen