Ja, ik neem deel aan de gratis Young Talent Workshop

MT en ORMIT bieden deze workshop aan. Vanaf nu ontvang je ook de dagelijkse nieuwsbrief van MT, je kunt je in deze mail altijd heel eenvoudig afmelden.

Door je aan te melden voor de Young Talent Workshop, geef je ook toestemming dat jouw gegevens worden doorgegeven aan ORMIT en stem je in met hun privacyverklaring Je zult mails ontvangen met informatie over de Young Talent Workshop, waarvoor je jezelf kunt afmelden.

* = verplicht veld

Welk type talent heb je nodig om een bijdrage te leveren aan groei, cultuurverandering en transformatie? Ontdek in vijf stappen hoe je jong toptalent vindt, ontwikkelt en bindt aan je organisatie met de Young Talent Workshop van ORMIT.


In een dagdeel krijg je antwoord op de vragen: Welk type talent heb je nodig voor de uitdaging van jouw organisatie? Hoe ga je deze talenten vinden? Hoe haal je het maximale uit hun ontwikkeling? En wat is er nodig om ze aan je organisatie te binden? Laat je inspireren door de experts en de talenten van ORMIT.


De datum van de Young Talent Workshop stemmen we af met de deelnemende organisatie.

Ja, ik wil graag deelnemen aan de workshop “Young Talent” van ORMIT. Deze workshop is kosteloos en exclusief bedoeld voor Directies & HR die werkzaam zijn voor een organisatie met meer dan 500 medewerkers.

Het programma:


Welk type talent hebben we nodig?

Workshop onder leiding van Alla Liberova, Assessment Psycholoog


Hoe gaan we deze talenten vinden?

Sessie onder leiding van Nick Hoogendoorn, Directeur Werving & Selectie


Inspiratiesessie: ontwikkelprogramma

Inspiratiesessie door Yvette Ammerlaan, Business Unit Manager Innovatie & Ontwikkeling


Het binden van talent, Q&A met talenten uit verschillende traineeships

Q&A onder leiding van Simone van Egdom, Business Unit Manager Incompany Traineeships met talenten van ORMIT uit verschillende traineeships

Copyright 2019 © MT