Sprout Partner

Korting? Bel community manager Guido Dongen

op  020 262 0716 of stuur een e-mail naar guido@mt.nl.


250.000 zakelijke beslissers bijNederlandse corporates bereiken?

MT brengt de beste inzichten over management en leiderschap uit binnen- en buitenland. 

Jouw bedrijf, product, dienst, of kennis onder de aandacht op 4 creatieve methoden via de MT Partnerships.

Kom in direct contact met jouw toekomstige klanten door middel van slimme leadgeneratie campagnes.

De uitdagingen waar wij jou mee kunnen helpen:

Inhoudelijk profileren

Naamsbekendheid vergroten

Leads werven of converteren

In samenwerking met de redactie publiceren we een inhoudelijk partnerartikel over jouw product, bedrijf of visie. Het artikel gaat o.v.v. partnercontent mee in de redactionele content en wordt gedeeld via de homepage, social, rss en gaat mee in de dagelijkse nieuwsbrief.

Werk aan de naamsbekenheid van jouw organisatie met een partnerprofiel op MT.nl: versterk je positie in de zoekmachines en verbind je merk aan next generation leadership. 

MT brengt de beste inzichten over management en leiderschap uit binnen- en buitenland. Daarmee bereiken wij elke maand meer dan 250.000 zakelijke beslissers. 


Jouw bedrijf, product, dienst, of kennis onder de aandacht brengen bij deze relevante doelgroep? 

Word partner van MT en profiteer direct van de voordelen. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden van MT partnerships.

Op zoek naar leads voor jouw product of dienst? Een MT partnership biedt uitgebreide mogelijkheden tot het vinden en converteren van beslissers binnen specifieke niches. O.a. door middel van advertorials in de dagelijkse nieuwsbrief naar 47.000 managers in grootzakelijke bedrijven.


Je autoriteit binnen zoekmachines vergroten

Nieuws onder de aandacht

Partners van MT hebben de mogelijkheid om meerdere keren per jaar persberichten te publiceren op MT.nl. Hiermee houd je de doelgroep van zittend en aanstromend toptalent in serieuze organisaties op de hoogte wat er speelt in jouw bedrijf. Wil je een los persbericht plaatsen? Klik dan hier

Via MT kan jouw bedrijf binnen enkele dagen al hoger staan op Google.

Dit gebeurd door linkbuilding op jouw bedrijfsprofiel, persberichten en partnerartikelen. Dit is niet alleen goed voor de vindbaarheid van je bedrijf, maar kan ook een enorme boost geven aan al je socialmediacampagnes.

Partnerships

Om het bereik van MT toegankelijk te maken hebben wij drie partnership pakketten samengesteld gericht op branding, inhoudelijke profilering en activatie. Op zoek naar uitgebreide mogelijkheden voor een samenwerking tussen MT en jouw organisatie, kijk in de mediakit of neem contact op met Guido Dongen op 020 262 0716.

Partner Premium

Partner Plus

Partner

Basic

Ter waarde van €3250,- per stuk

1

Ter waarde van €2000,- per stuk

2

1

Ter waarde van 

€500,- per stuk

4

2

2

Ter waarde van 

€1000,-

Ter waarde van 

€800,-

Meest Gekozen

PartnerPremium

PartnerPlus

PartnerBasic

euro per jaar

Breng je bedrijf onder de aandacht bij de 250.000+ zakelijke beslissers op MT.

Haal alles uit het platform van MT met het partner premium-abonnement.

Alle voordelen van Basic en een advertentie in de nieuwsbrief van MT.

€5.500

€2.500

€999

euro per jaar exclusief btw

euro per jaar exclusief btw

euro per jaar exclusief btw

Wil je een gepersonaliseerd aanbod of heb je een vraag?

Bereik van MT

MT is al meer dan 40 jaar de toonaangevende publicatie op het gebied van management en leiderschap. Online, offline en via live evenementen bereiken wij zakelijke eindbeslissers en de next generation leaders.

3.500

250.000

47.000

45.000

16.000

VolgersLinkedIn

Unieke bezoekersmt.nl / maand

Nieuwsbriefabonnees / dag

OplageMT500 / MT1000

Volgersvia Twitter

Partnerartikel

Publiceer een artikel op mt.nl of laat je interviewen door een van de branded contentspecialisten van de redactie. De uitgelezen mogelijkheid om jouw bedrijf, product, dienst of visie inhoudelijk te vertellen aan een zakelijke doelgroep. 


De partnerartikelen worden gedeeld tussen de redactionele artikelen o.v.v. de samenwerking en gaan mee in de dagelijkse nieuwsbrief naar meer dan 50.000 zakelijke eindbeslissers. 

Advertorials in de MT Nieuwsbrief

De MT nieuwsbrief wordt elke ochtend rond 7:30 naar ruim 47.000 abonnees verstuurd. Met jouw advertentie in onze nieuwsbrief bereiken jullie de doelgroep van MT op de meest effectieve manier. Met het MT Partner Premium abonnement kan je 2 advertenties per jaar in onze nieuwsbrief plaatsen.


Een losse advertorial is verkrijgbaar vanaf €2000,-

Persberichten op mt.nl

Naast het bedrijfsprofiel bieden de partnerships van MT de mogelijkheid om nieuws of onderzoeken vanuit je organisatie te delen met zakelijke eindbeslissers. De persberichten zijn gekoppeld aan je bedrijfprofiel, worden goed gevonden in de zoekmachines, bieden de mogelijkheid tot het doorverwijzen naar je eigen kanalen en zijn terug te vinden op onze social mediakanalen, homepage en in de zijbalk naast de reguliere artikelen. 


Wil je een los persbericht plaatsen? Klik dan hier.


SEO/Linkbuilding op mt.nl

Het is steeds lastiger om online goed gevonden te worden, terwijl een sterk online profiel tegenwoordig een echte must-have is voor elk bedrijf. Sommigen doen er jaren over dit op te bouwen. Gelukkig kan jij gebruikmaken van het sterke online merk van MT. Via MT kan jouw bedrijf binnen enkele dagen al hoger staan op Google.

Dit gebeurd door linkbuilding op jouw bedrijfsprofiel, persberichten en partnerartikelen. Dit is niet alleen goed voor de vindbaarheid van je bedrijf, maar kan ook een enorme boost geven aan al je socialmediacampagnes.


Neem contact met ons op

Contactformulier

Heb je een vraag, of wil je een gepersonaliseerd aanbod? Neem dan contact op met Guido.

Wil je dat wij jou bellen / mailen voor extra informatie over de MT Partnerships? Laat dan je gegevens achter en dan hoor je snel van ons!

Tel: +31 (0) 20 262 0716

Email: guido@mt.nl

Jelle van den Berg

Marketing Specialist

Remy Ludo Gieling
Hoofdredacteur MT

Guido Dongen
Communitymanager MT